Despre noi

Noi nu avem clienți nemulțumiți!

Societatea comercială Globe Soft International SRL a fost fondată în anul 1992 și, începând cu anul 2001, are ca principal obiect de activitate "Actvitități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client) - 6201". Aceasta explică în mare parte diversitatea temelor abordate, precum și spectrul larg de activități specifice clienților din portofoliu.

Astfel au fost realizate și implementate rutine de interfațare cu aparatură medicală, aplicații de comandă și control pentru fluxuri de operațiuni la nivel de întreprindere productivă - în locații precum tipografii, fabrici de produse alimentare, etc. - programe de sondare de opinie, aplicații de dezvoltare în domeniul opticii medicale, implementări pentru societăți comerciale sau de producție, precum și o gamă largă de produse dedicate activităților de service și reparații.

În această perioadă a fost dezvoltată și platforma modulară standard "Globe", dedicată managementului economico-financiar al societăților comerciale și care poate servi ca bază de dezvoltare dedicată pentru orice tip de activitate (magazine, unități service, unități de producție, edituri, prestatori de servicii, unități de turism, cabinete medicale, firme de contabilitate, cabinete de avocatură, importatori, distribuitori, etc.)

După efortul de dezvoltare a platformei standard, toate particularizările la necesitățile reale ale clienților au fost făcute prin colaborări în emdiul universitar, specialiști în domeniu, doctoranzi, economiști, experți și auditori contabili și - bineînțeles - manageri de societăți comerciale.

Toate elementele noi dezvoltate la comandă și care pot fi define drept compatibile la nevoile celorlalți clienți sunt livrate în mod gratuit către toți aceștia. Fideli acestui principiu, ne mândrim cu faptul că, cel puțin până în prezent, nu avem niciun client nemulțumit și niciun proiect nerezolvat.

Pe scurt, principiul de baza este că nu clientul trebuie subordonat aplicației, ci aplicația trebuie supusă clientului.

Așa că deviza companiei este "Noi nu avem clienti nemultumiti".