Automarcus Grup SA

Una dintre cele mai mari unități service auto din București, complexul AMG dispune de dotari la cele mai inalte standarde europene, fiind in masura sa ofere clientilor o gama completa de servicii la un nivel de calitate ireprosabil. O garantie in acest sens o reprezinta si profesionalismul personalului.

Dual Tours SRL

Distribuitor oficial al produselor Yamaha, cu o varietate de produse ce includ motociclete, ATV-uri, scutere și snow-mobiles. De asemenea, compania se ocupă cu importul pieselor de schimb precum și a materialelor consumabile pentru o gamă largă de vechicule moto.

Vega Chemicals SRL

Vega Chemicals SRL este o societate cu capital 100% romanesc, infiintata in 1997. Tinta principalã este oferirea unor produse si servicii care sã satisfacă clienții noștrii prin conditii deosebite de livrare, promptitudine si facilitãti la efectuarea plãtilor.

Compania generala de conserve SRL

Este filială în România a societății franceze "Generale Conserve" (D'Aucy)

Se ocupă cu distribuția produselor D'Aucy pe piața românească, dar are în portofoliu și alte produse alimentare din import. Deși nouă pe piața românească, a reușit ca în scurt timp să aibă o ridicată cotă de piață pentru produsele din sigmentul alimentar.

Novalenti SRL

Nova Lenti se afla pe piata romaneasca din 2002 si este o sursa de incredere in domeniul vanzarii de produse optice. Misiunea companiei este sa ofere lentile si rame care sunt de prima calitate, vandute la un pret corect si livrate in timp rapid si rezonbail.

Oftastyle SRL

Oftastyle este o societate comerciala cu capital integral romanesc ce si-a inceput activitatea in anul 2001, ca magazin de optica si cabinet medical, oferind servicii de cea mai buna calitate ca urmare a colaborarii cu cele mai prestigioase firme in domeniu.